enda

Jørgen Lyd Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Last Stranger 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Lyd DK/Spillefilm
Syv-et 1990 Lyd DK/Kort fiktion
Jydekompagniet 1988 Lyd DK/Spillefilm
Højt at flyve - en film om stunt 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
DSB '87 - en årsberetning i levende billeder 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mødrehjælpen af idag 1987 Lyd DK/Kort fiktion
Paradiset er ikke til salg 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Wonderful Copenhagen 1984 Manus, Lyd, Medvirkende, Lydmix DK/Kort fiktion
No time 1984 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Forbrydelsens element 1984 Fotograf DK/Spillefilm
Købstaden 1981 Instruktion, Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
De 141 dage 1977 Foto DK/Dokumentarfilm
Jeg var gul 1972 Instruktion DK/Dokumentarfilm

Som Jørgen Lyd

Title År Funktion Category
They Didn't Expect - Ne Zhdali 1990 Manus, Foto, Lyd DK/Dokumentarfilm
Gangway i Tyrol 1987 Lyd DK/Kort fiktion
Aids - en ny sygdom 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Orchidégartneren 1977 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Hvis tårer var guld 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
På sporet af den nye jernalder Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.