enda
Person

Jørgen Lyd Nielsen

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
The Last Stranger 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Lyd DK/Spillefilm
Syv-et 1990 Lyd DK/Kort fiktion
Jydekompagniet 1988 Lyd DK/Spillefilm
Højt at flyve - en film om stunt 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
DSB ''87 - en årsberetning i levende billeder 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mødrehjælpen af idag 1987 Lyd DK/Kort fiktion
Paradiset er ikke til salg 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Wonderful Copenhagen 1984 Manus, Lyd, Medvirkende, Lydmix DK/Dokumentarfilm
No time 1984 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Knallertbevis 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
Forbrydelsens element 1984 Fotograf DK/Spillefilm
Købstaden 1981 Instruktion, Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
De 141 dage 1977 Foto DK/Dokumentarfilm
Jeg var gul 1972 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Prinsesse Margrethes bryllup 1967 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det er ikk'' så ringe endda Lyd DK/Dokumentarfilm

Som Jørgen Lyd

Titel År Funktion Kategori
They Didn''t Expect - Ne Zhdali 1990 Manus, Foto, Lyd DK/Dokumentarfilm
Store vindmøller i Danmark 1989 Lyd DK/Dokumentarfilm
Greb om tiden - Metal 100 år 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
Gangway i Tyrol 1987 Lyd DK/Kort fiktion
Aids - en ny sygdom 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ungdomstræf Bornholm 1985 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
På jagt efter et bedre arbejdsmiljø 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
Copenhagen Samba - Karneval i København 1983 Lyd DK/Dokumentarfilm
Orchidégartneren 1977 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Hvis tårer var guld 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
På sporet af den nye jernalder Lyd DK/Dokumentarfilm