enda

Jörgen Persson

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sorte måne 2015 VFX artist DK/Kort fiktion
Cloud Chamber 2013 Visual effects Interaktive projekter
Underkastelsen 2010 Foto U/Dokumentarfilm
En sang for Martin 2001 Foto DK/Spillefilm
Troløs 2000 Foto U/Spillefilm
De elendige 1998 Foto U/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Foto U/Spillefilm
Jerusalem 1996 Foto U/Spillefilm
Hvide løgne 1995 Foto U/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Foto U/Spillefilm
Sofie 1992 Foto DK/Spillefilm
Den gode vilje 1992 Foto U/Spillefilm
Pigerne på taget 1989 Foto U/Spillefilm
Arilds tid 1988 Foto U/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Foto DK/Spillefilm
Falsk som vand 1985 Foto U/Spillefilm
Mit liv som hund 1985 Foto U/Spillefilm
Åke og hans verden 1984 Foto U/Spillefilm
P & B 1983 Foto U/Spillefilm
Ene hane i kurven 1981 Foto U/Spillefilm
Den enfoldige morder 1981 Foto U/Spillefilm
Madicken på Junibakken 1980 Foto U/Spillefilm
Du er skrupskør Madicken! 1979 Foto U/Spillefilm
Vita myror 1975 Foto U/Dokumentarfilm
En håndfuld kærlighed 1973 Foto U/Spillefilm
En kærlighedshistorie 1970 Foto U/Spillefilm
Oprøret i Ådalen 1968 Foto U/Spillefilm
Elvira Madigan 1967 Foto U/Spillefilm
Heja Roland! 1966 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.