enda

Jørgen Skov

(1925 - 2001)

Filmfotograf. Født 12/11 1925, død 28/3 2001.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Olsen-banden går amok 1973 Foto DK/Spillefilm
Manden på Svanegården 1972 Foto DK/Spillefilm
Olsen-bandens store kup 1972 Foto DK/Spillefilm
Ballade på Christianshavn 1971 Foto DK/Spillefilm
Hændeligt uheld 1971 Foto DK/Spillefilm
Olsen-banden i Jylland 1971 Foto DK/Spillefilm
Huset på Christianshavn 1970 Foto Tv-serie
Rend mig i revolutionen 1970 Foto DK/Spillefilm
Løgneren 1970 Fotograf (suppl. optagelser) DK/Spillefilm
Klabautermanden 1969 Foto DK/Spillefilm
Olsen-banden på spanden 1969 Foto DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Foto DK/Spillefilm
Sådan er de alle 1968 Foto DK/Spillefilm
Det var en lørdag aften 1968 Foto DK/Spillefilm
Martha 1967 Foto DK/Spillefilm
Jeg er sgu min egen! 1967 Foto DK/Spillefilm
Slap af, Frede! 1966 Foto DK/Spillefilm
Tre små piger 1966 Foto DK/Spillefilm
Landmandsliv 1965 Foto DK/Spillefilm
Mor bag rattet 1965 Foto DK/Spillefilm
Halløj i himmelsengen 1965 Foto DK/Spillefilm
Slå først Frede 1965 Foto DK/Spillefilm
Sommer i Tyrol 1964 Foto DK/Spillefilm
Døden kommer til middag 1964 Foto DK/Spillefilm
Paradis retur 1964 Foto DK/Spillefilm
Hvis lille pige er du? 1963 Foto DK/Spillefilm
Tre piger i Paris 1963 Foto DK/Spillefilm
Pigen Gogo 1962 Foto U/Spillefilm
Den kære familie 1962 Foto DK/Spillefilm
Cirkus Buster 1961 Foto DK/Spillefilm
Poeten og Lillemor i forårshumør 1961 Foto DK/Spillefilm
Flemming og Kvik 1960 Foto DK/Spillefilm
Poeten og Lillemor og Lotte 1960 Foto DK/Spillefilm
Forelsket i København 1960 Fotograf (supplerende optagelser) DK/Spillefilm
Poeten og Lillemor 1959 Foto DK/Spillefilm
Helle for Helene 1959 Foto DK/Spillefilm
Guld og grønne skove 1958 Foto DK/Spillefilm
Pigen og vandpytten 1958 Foto DK/Spillefilm
6-dagesløbet 1958 Fotograf DK/Spillefilm
En kvinde er overflødig 1957 Foto DK/Spillefilm
Kispus 1956 Kameraoperatør DK/Spillefilm
På tro og love 1955 Foto DK/Spillefilm
Jan går til filmen 1954 Foto DK/Spillefilm
Det er så yndigt at følges ad 1954 Foto DK/Spillefilm
Kongeligt besøg 1954 Foto DK/Spillefilm
Grundloven af 5. juni 1953 1953 Foto Dokumentariske optagelser
Sønnen 1953 Foto DK/Spillefilm
The Pattern of Co-Operation 1952 Foto DK/Dokumentarfilm
To minutter for sent 1952 Foto DK/Spillefilm
Vi arme syndere 1952 Foto DK/Spillefilm
Mød mig på Cassiopeia 1951 Foto DK/Spillefilm
Thit Jensen 1951 Foto DK/Dokumentarfilm
Fabrikken Caroline 1951 Foto DK/Dokumentarfilm
Vesterhavsdrenge 1950 Foto DK/Spillefilm
Tallenes tale 1949 Foto DK/Dokumentarfilm
For frihed og ret 1949 Foto DK/Spillefilm
Rebildfesten 4. juli 1948 1948 Foto DK/Dokumentarfilm
Penge som Græs 1948 Fotografassistent DK/Spillefilm
De pokkers unger 1947 Fotografassistent DK/Spillefilm
Røverne fra Rold 1947 Fotografassistent DK/Spillefilm
Ta', hvad du vil ha' 1947 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.