enda

Jørgen Stangebye Larsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ud og stjæle heste 2019 Produktionsdesigner U/Spillefilm
Kraftidioten 2014 Produktionsdesign U/Spillefilm
Blind 2014 Scenograf U/Spillefilm
Oslo, 31. august 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Blodsbånd 2007 Location manager U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.