enda

Jørn Grauengaard

(1921 – 1988)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tivoli mit Tivoli 1988 Musik DK/Dokumentarfilm
Alt på et bræt 1977 Musik DK/Spillefilm
Den indre forurening tre gange daglig 1972 Musik DK/Dokumentarfilm
Giv mig et kys 1969 Dirigent DK/Eksperimentalfilm
Cirkusrevyen 67 1967 Musik DK/Spillefilm
Pigen og greven 1966 Musik DK/Spillefilm
Rytmer i Tivoli 1965 Musik DK/Kort fiktion
Mor bag rattet 1965 Musik DK/Spillefilm
Sømænd og svigermødre 1962 Musik DK/Spillefilm
Hovedstaden 1962 Musik DK/Dokumentarfilm
Komtessen 1961 Musik DK/Spillefilm
Min kone fra Paris 1961 Orkester DK/Spillefilm
Een blandt mange 1961 Musikoptagelse DK/Spillefilm
Kvindelist og kærlighed 1960 Medvirkende DK/Spillefilm
Verdens rigeste pige 1958 Orkester DK/Spillefilm
Kærlighed mod betaling 1957 Musik U/Spillefilm
Færgekroen 1956 En orkesterdirigent DK/Spillefilm
Mød mig på Cassiopeia 1951 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.