enda

Josh Brolin

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Deadpool 2 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Sicario 2: Day of the Soldado 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Everest - 3D 2015 Beck Weathers U/Spillefilm
Sicario 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Sin City: A Dame to Kill for 2014 Dwight U/Spillefilm
Oldboy 2013 W. U/Spillefilm
Labor Day 2013 Frank U/Spillefilm
Men in Black 3 2012 Ung Agent K U/Spillefilm
Wall Street: Money never sleeps 2010 Bretton James U/Spillefilm
W. 2008 George W. Bush U/Spillefilm
Planet Terror 2007 Block U/Spillefilm
No Country for Old Men 2007 Llewelyn Moss U/Spillefilm
Hollow Man - usynlig 2000 Matthew Kensington U/Spillefilm
Nightwatch 1998 James Gallman U/Spillefilm
Mimic 1997 Josh U/Spillefilm
Goonierne 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.