enda

Joss Whedon

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Avengers: Age of Ultron 2015 Instruktion U/Spillefilm
Captain America: The Winter Soldier 2014 Instruktion U/Spillefilm
The avengers 3D 2012 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The cabin in the woods 2012 Manus, Producer U/Spillefilm
Serenity 2005 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Buffy - Vampyrernes skræk 2000 Instruktion
Titan A.E. 2000 Manus U/Spillefilm
Alien - genopstandelsen 1997 Manus U/Spillefilm
Toy story 1995 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.