enda

Judith Lansade

Instruktør. Uddannet på Den Danske Filmskole 2001.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mission kvindehandel 2010 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Ringen - En film om Kasper Bech Holten 2006 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Ringen 2006 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Kolonien 2006 Instruktion, Stills DK/Dokumentarfilm
First love 2003 Instruktion, Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Vidt åben, tæt lukket 2001 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
CPH:DOX 2010-11-04 Mission kvindehandel
Lübeck, Nordische Filmtage 2007-10-31 Kolonien
CPH:DOX 2006-11-10 Kolonien
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.