enda

Julia Roberts

(1967 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ben is Back 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Wonder 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Smølferne - Den hemmelige landsby 2017 Stemme U/Spillefilm
Money Monster 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Have You Seen My Movie? 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Øjnenes hemmelighed 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Familien 2013 Barbara Weston U/Spillefilm
Lille spejl på væggen der 2012 The queen U/Spillefilm
En ny chance til Larry Crowne 2011 Mercedes Tainot U/Spillefilm
Spis bed elsk 2010 Liz Gilbert U/Spillefilm
Duplicity 2009 Claire Stenwick U/Spillefilm
Charlie Wilson's War 2008 Joanne Herring U/Spillefilm
Myremobberen 2006 Hova U/Spillefilm
Charlottes tryllespind 2006 Charlotte the spider U/Spillefilm
Closer 2004 Anna U/Spillefilm
Mona Lisa Smile 2003 Katherine Ann Watson U/Spillefilm
Confessions of a Dangerous Mind 2002 Patricia Watson U/Spillefilm
America's Sweethearts 2001 Kathleen Harrison U/Spillefilm
The Mexican 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Erin Brockovich 2000 Erin Brockovich U/Spillefilm
Notting Hill 1999 Anna Scott U/Spillefilm
Runaway Bride 1999 Maggie Carpenter U/Spillefilm
Stepmom 1998 Isabel Kelly U/Spillefilm
Min bedste vens bryllup 1997 Julianne Potter U/Spillefilm
Farlige teorier 1997 Alice Sutton U/Spillefilm
Mary Reilly 1996 Mary Reilly U/Spillefilm
Something to talk about 1995 Medvirkende U/Spillefilm
I love trouble 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Pelikan notatet 1993 Medvirkende U/Spillefilm
I seng med fjenden 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighedens valg 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Hook 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Pretty Woman 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Leg med døden 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.