enda

Julie Agnete Vang

(1984 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Maja DK/Spillefilm
De forbandede år 2019 Agnes DK/Spillefilm
Fantasiven 2018 (dansk stemme) U/Kort fiktion
Coco 2018 Tante Rosita U/Spillefilm
De voksnes rækker 2017 Barbara DK/Kort fiktion
Kollektivet 2016 Mona DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Anna Sophie  Reventlow DK/Spillefilm
Rosita 2015 Maja DK/Spillefilm
Big Hero 6 2014 Kampleder U/Spillefilm
Borgen 3 2013 Nete Buch Tv-serie
Tomgang 2013 Trine Tv-serie
Yogi bear 2010 Rachel U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Stemme U/Spillefilm
G-force 2009 Stemme U/Spillefilm
Kristian 2009 Charlotte/Fatima Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.