enda

Julie Bille

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bobby 2009 Instruktion, Idé DK/Kort fiktion
Hundeøjne 2005 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Vildt 2004 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Tyren 2003 Instruktion DK/Kort fiktion
Cool Girl 2003 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Små mænd med store problemer 2003 Instruktion DK/Kort fiktion
Bag Om Under Dagen 2001 Manus DK/Dokumentarfilm
Under dagen 2000 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Øjesten 1999 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Nytårsfesten 1998 Animation DK/Kort fiktion
Mambo 1996 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.