enda

Julie Brochorst Andersen

(1993 - )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mens vi lever 2017 Medvirkende DK/Spillefilm
Anti 2016 Tanja DK/Spillefilm
Shiva 2015 Stella DK/Kort fiktion
Voxeværk - kap. 1 & 2 2015 Medvirkende DK/Kort fiktion
Lækre til vi dør 2013 Kimmi DK/Kort fiktion
Mommy 2013 Emma DK/Kort fiktion
Ambulo 2012 Signe DK/Kort fiktion
You & Me Forever 2012 Laura DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Sara DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.