enda

Julie Klitgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tvillingerne & julemanden 2013 Postproducer Tv-serie
Dear Wendy 2005 Postproduktionskoordinator, 2. unit DK/Spillefilm
Brødre 2004 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Dag og nat 2003 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Alletiders julemand 1997 Producerassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.