enda

Julie Rix Petersen

Producer. Uddannet fra Den Danske Filmskoles producerlinje i 2013.

Bomholt har arbejdet i filmbranchen i en række forskellige kapaciteter siden 2005. Ko-producerede blandt andet Thomas Vinterbergs 'Kollektivet' (2016), der vandt en Sølvbjørn ved Berlin Film Festival.

Hun spillefilmdebuterede som producer med 'The Return' (2018), der var udtaget til en række filmfestivaler, blandt andet i Göteborg, Rotterdam og Seattle. Hun har siden produceret 'Gooseboy' (2019).
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kollektivet 2016 Co-producer DK/Spillefilm
En chance til 2015 Producerassistent (præproduktion) DK/Spillefilm
Dreng 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Mamma är gud 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Flokken 2013 Producer DK/Kort fiktion
Jagten 2013 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Hakoili - girl in a box 2012 Producer DK/Kort fiktion
Karla og Jonas 2010 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Headhunter 2009 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Indspilningsleder-assistent DK/Spillefilm
Panser 2008 Producer DK/Kort fiktion
Deroute 2008 Produktionsassistent Tv-serie
Gaven 2008 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Marts 2007 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Kollegiet 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Location-koordinator, Statistkoordinator DK/Spillefilm
Carls engle 2006 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Forsvunden 2006 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Instinkt 2006 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Jul i Valhal 2005 Statistkoordinator Tv-serie

Som Julie Rix Bomholt

Title År Funktion Category
Gooseboy 2019 Producer DK/Spillefilm
The Return 2018 Producer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.