enda

Julie Sophie Vang

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den sidste station 2010 Manus DK/Dokumentarfilm
Forbrydelsen II 2009 Journalist Tv-serie
Black Man 2008 Producer DK/Kort fiktion
Alt er relativt 2008 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Mum 2006 Producer DK/Kort fiktion
Tre somre 2006 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Lukas 2005 Producerassistent DK/Kort fiktion
Sover du 2004 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Glimt af mørke 2004 Rekvisitørassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.