enda

Julie Waltersdorph Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hotel Paradis (oversigt) 2019 Line producer Fiktionsserie
Hotel Paradis 1:8 2019 Line producer Fiktionsserie
Hotel Paradis 2:8 2019 Line producer Fiktionsserie
Hotel Paradis 3:8 2019 Line producer Fiktionsserie
Hotel Paradis 4:8 2019 Line producer Fiktionsserie
Hotel Paradis 5:8 2019 Line producer Fiktionsserie
Hotel Paradis 6:8 2019 Line producer Fiktionsserie
Hotel Paradis 8:8 2019 Line producer Fiktionsserie
Hotel Paradis 7:8 2019 Line producer Fiktionsserie
Vinterbrødre 2017 Producer DK/Spillefilm
Et familieforetagende 2017 Executive producer DK/Kort fiktion
Seven Boats 2014 Producer DK/Kort fiktion
En du elsker 2014 Runner DK/Spillefilm
2.7 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Velsignet være dette sted 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
En maler 2013 Producer DK/Kort fiktion
Natfødt 2012 Producer DK/Kort fiktion
Karla og Jonas 2010 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Producerassistent DK/Spillefilm
To verdener 2008 Producerassistent DK/Spillefilm
Comeback 2008 Producerassistent DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 Producerassistent DK/Kort fiktion
Kollegiet 2007 Producerassistent DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Producerassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.