enda

Jytte Breuning

(1928 – 1995)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sidste akt 1987 Cora Clarke DK/Spillefilm
Blomster til Mona 1974 Erna Tv-film
I Adams verden 1973 Fru Henriksen Tv-film
Takt og tone i himmelsengen 1972 Bryllupsgæst DK/Spillefilm
Jeg - en marki 1967 En dame i en bar DK/Spillefilm
I stykker 1966 Servitricen Tv-film
Jeg - en elsker 1966 Hilda DK/Spillefilm
Eurydike 1964 Den smukke kassererske Tv-film
Fireogtyve timer 1951 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.