enda

Jytte Hauch-Fausbøll

(1923 – 1988)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bamses billedbog 1983 Manuskript Tv-serie
Sonjas jul 1982 Instruktion, Manus Tv-film
Dansk naturgas 1981 Manus Tv-serie
Styrmand Karlsens flammer 1979 Instruktion, Manus Tv-film
Gangsterens lærling 1976 Medvirkende DK/Spillefilm
Smil mand! 1972 Medvirkende DK/Spillefilm
Bennys badekar 1971 Bennys mor DK/Kort fiktion
Det moderne menneskes muligheder for sjælelige oplevelser i en teknisk tid 1971 Kvinde Tv-film
Svend, Knud og Valdemar 1970 Manus Tv-film
Hvorfor bliver alting anderledes altid anderledes? 1970 Medvirkende DK/Kort fiktion
Sonja på Bornholm 1969 Instruktion, Manus Tv-serie
Kameldamen 1969 Manus DK/Spillefilm
Sonja 1968 Instruktion, Manus Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.