enda

Per K. Kirkegaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den sommer 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Borg 2017 Klipper U/Spillefilm
Shadow World – Bag om den internationale våbenhandel 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
Rita 3 2015 Klipper Tv-serie
Misfits 2015 Klipper (udvikling) DK/Dokumentarfilm
Drømmen om Danmark 2015 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Sume - Lyden af en revolution 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Encounters 2014 Klippekonsulent DK/Spillefilm
Børnene på Putins losseplads 2014 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Dicte 1 2013 A-klipper Tv-serie
Under den samme himmel 2013 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Rita 2 2013 Klipper Tv-serie
Borgen 3 2013 Klipper Tv-serie
Rita 1 2012 Klip Tv-serie
TPB AFK: The Pirate Bay away from keyboard 2012 Klipper U/Dokumentarfilm
Dicte 2012 Manuskonsulent DK/Dokumentarfilm
Flugten til Hollywood 2012 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Sådan er søskende - Jennis storesøster 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Verdens bedste kok 2011 Klipper DK/Dokumentarfilm
Borgen 2 2011 Klipper Tv-serie
Armadillo 2010 Klipper DK/Dokumentarfilm
Complaints Choir 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Lulu & Leon 2009 Klip Tv-serie
Quatraro Mysteriet 2009 Klipper Dokumentarserie
Hvid nat 2007 Klip DK/Spillefilm
De unge år 2007 Klip DK/Spillefilm
Retshjælpen 2006 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Mit Danmark - film nr. 4 2006 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Snart kommer tiden 2006 Klip DK/Kort fiktion
The Monastery 2006 Kreativ konsulent DK/Dokumentarfilm
Den onde lejer 2006 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Tre somre 2006 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Anklaget 2005 Klip DK/Spillefilm
Mørke 2005 Klip DK/Spillefilm
Freeway 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Uhyret 2005 Klip DK/Kort fiktion
Rukov - på sporet af den tabte tid 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
Vildt 2004 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Min morfars morder - en film om tilgivelse 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
Rembrandt 2003 Klip DK/Spillefilm
Når krigen slutter 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Dogon 2003 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
En rem af huden 2003 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Bjergkuller 2002 Klip DK/Kort fiktion
Den guddommelige brugsanvisning 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
John og Mia 2002 Executive producer DK/Kort fiktion
Blod og håb 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Afsporet 1999 Klip DK/Kort fiktion
Min smukke nabo 1999 Klip DK/Kort fiktion
Skæbnebilledet 1999 Klip DK/Dokumentarfilm
Ludvig og lidenskaben 1999 Klip DK/Dokumentarfilm
Vejen hjem 1998 Klip DK/Dokumentarfilm
FCK - sidste chance 1998 Klip DK/Dokumentarfilm
Simona 1998 Klip DK/Dokumentarfilm
Sekten 1997 Klip DK/Spillefilm
Under New York 1996 Klip DK/Dokumentarfilm
Filosof 1996 Klip DK/Dokumentarfilm
To mand i en sofa 1994 Klip DK/Spillefilm
Lydbilleder - 6 variationer over et tema 1993 Klip DK/Eksperimentalfilm
Y som Yrsa 1991 Klip DK/Kort fiktion
Et andet sted 1990 Klip DK/Kort fiktion
Perfect World 1990 Klippeassistent DK/Eksperimentalfilm
Begravelsen 1988 Klip DK/Kort fiktion

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
FIPA d'Or for bedste dokumentarfilm 2005 Paris Festival de Programmes Audiovisuels. FIPA 2005 Min morfars morder - en film om tilgivelse
Bedste dokumentarfilm 2005 Sevilla Festival de Cine 2005 Min morfars morder - en film om tilgivelse
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Sevilla Festival de Cine 2005-11-04 Min morfars morder - en film om tilgivelse
Uppsala Int. Short Film Festival 2005-10-24 Min morfars morder - en film om tilgivelse
Sofia - Royal Danish Embassy 2005-10-14 Min morfars morder - en film om tilgivelse
Odense Internationale Film Festival 2005-08-11 Min morfars morder - en film om tilgivelse
Leipzig Dokfestival, Tour 2005-04-13 Min morfars morder - en film om tilgivelse
Buenos Aires Festival de Cine Independiente 2005-04-12 Min morfars morder - en film om tilgivelse
Göteborg International Film Festival 2005-01-28 Min morfars morder - en film om tilgivelse
Paris Festival de Programmes Audiovisuels. FIPA 2005-01-18 Min morfars morder - en film om tilgivelse
CPH:DOX 2004-11-05 Min morfars morder - en film om tilgivelse
Reykjavik Nordisk Panorama 2004-09-22 Min morfars morder - en film om tilgivelse
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.