enda

Kai Michelsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeg er skraldemand - og det er jeg stolt af 1985 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Hvem kom først - hønen eller ægget 1984 Foto DK/Eksperimentalfilm
Thors hammer 1983 Klip DK/Kort fiktion
Margot Lander (1910-1961)... kærligst 1982 Instruktion, Produktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Ulvetid 1981 Special effects DK/Spillefilm
Et andet København 1870-1910 1980 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Midt i en overgang 1980 Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Mennesker imellem 1975 Foto DK/Eksperimentalfilm
Kort fra Danmark 1973 Klip DK/Dokumentarfilm
Rum 1972 Instruktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Solen er rød 1972 Foto DK/Eksperimentalfilm
Afbetaling 1972 Klip DK/Dokumentarfilm
Nu 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
Konen med æggene 1970 Foto, Klip DK/Kort fiktion
Mixed double 1970 Klip, Trickoptagelser DK/Eksperimentalfilm
Orfeus og Julie 1970 Klip, Trickoptagelser DK/Eksperimentalfilm
Vanddråben 1969 Foto DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.