enda

Kaj Mogens

(1924 – 2002)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fest til hest 1970 Foto DK/Dokumentarfilm
Jacobshavn 1968 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Der var engang to landsbyer 1966 Foto DK/Dokumentarfilm
Dualisme 1962 Foto DK/Eksperimentalfilm
Lydsvingninger 1959 Foto DK/Dokumentarfilm
Kostens 6 grundpiller 1955 Foto DK/Dokumentarfilm
Frihedens Sol over Danmark 1945 Foto Dokumentariske optagelser

Som Kaj Mogens Jensen

Titel År Funktion Category
Kvinden og blomsterne 1995 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Søndag eftermiddag, Østerbro 1993 Foto DK/Kort fiktion
Drum songs 1973 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
En boplads i Østgrønland 1969 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Prinsesse Margrethes bryllup 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Trommedans på Østgrønland 1964 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Ikke som os andre 1960 Foto DK/Dokumentarfilm
Bronzealderen 1958 Foto DK/Dokumentarfilm
Jernalderen 1958 Foto DK/Dokumentarfilm
Stenalderen 1958 Foto DK/Dokumentarfilm
Lørdag 11:57 1957 Foto DK/Dokumentarfilm
Bedre æg 1955 Foto DK/Dokumentarfilm
Rigtige arbejdsstillinger i huset 1953 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.