enda

Karey Kirkpatrick

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Smallfoot 2018 Instruktion U/Spillefilm
Smølferne 2 2013 Manus U/Spillefilm
Imagine that 2009 Instruktion U/Spillefilm
Spiderwick fortællingerne 2008 Manus, Producer U/Spillefilm
Over hækken 2006 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Charlottes tryllespind 2006 Manus U/Spillefilm
The hitchhiker's guide to the galaxy 2005 Manus U/Spillefilm
Flugten fra hønsegården 2000 Manus U/Spillefilm
Bernard & Bianca - S.O.S. fra Australien 1990 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.