enda

Karl Jørgensen

(1890 – 1966)

Skuespiller, biograf- og teaterdirektør.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fuld af Fiduser 1956 Medvirkende Antologi
Vesterhavsdrenge 1950 Formand DK/Spillefilm
Støt står den danske sømand 1948 Kaptajn paa "Anne Margrete" DK/Spillefilm
Penge som Græs 1948 Medvirkende DK/Spillefilm
Tre år efter 1948 Værkføreren DK/Spillefilm
Lykke paa Rejsen 1947 Provst Bramminge DK/Spillefilm
Mani 1947 Overtjener DK/Spillefilm
Ditte menneskebarn 1946 Fisker Anders DK/Spillefilm
Drømmen om i morgen 1945 Medvirkende DK/Kort fiktion
Affæren Birte 1945 Retsformanden DK/Spillefilm
De røde Enge 1945 Tysk major DK/Spillefilm
Mens Sagføreren sover 1945 Rønne, kriminalassistent DK/Spillefilm
Den usynlige Hær 1945 Tysk soldat DK/Spillefilm
Bedstemor gaar amok 1944 Fogeden DK/Spillefilm
Besættelse 1944 En Handelsrejsende DK/Spillefilm
Frihed, Lighed og Louise 1944 Ingeniør Schmidt DK/Spillefilm
Naar man kun er ung 1943 Gaardejer West, Peters Far DK/Spillefilm
Hans Onsdags-Veninde 1943 Kreaturkommisionær Nielsen DK/Spillefilm
Alle Mand paa Dæk 1942 Skipper Søren Trolle DK/Spillefilm
Damen med de lyse Handsker 1942 Mr. Max DK/Spillefilm
En Herre i Kjole og Hvidt 1942 Medvirkende DK/Spillefilm
Regnen holdt op 1942 En Politimand DK/Spillefilm
Tror du jeg er født i Gaar! 1941 Lange, kontorist DK/Spillefilm
Thummelumsen 1941 Grev Rosenkalk til Lindenborg DK/Spillefilm
Hallo! Afrika forude! 1929 Styrmanden DK/Spillefilm
Kys, Klap og Kommers 1929 En detektiv DK/Spillefilm
Kongen af Pelikanien 1928 Kong Rames af Pelikanien DK/Spillefilm
Kraft og Skønhed 1928 Medvirkende DK/Spillefilm
Grænsefolket 1927 Erik, Steffensens søn DK/Spillefilm
Vester-Vov-Vov 1927 Fiskeopkøber DK/Spillefilm
Raske Riviera Rejsende 1924 "Smarte Theobald", fru Kruses søn DK/Spillefilm
Blandt Byens Børn 1923 Tom DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.