enda

Karoline Munksnæs

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Find Dory 2016 Hope U/Spillefilm
Klokkeblomst og piratfeen 2014 Zarina U/Spillefilm
Hr. Peabody & Sherman 2014 Patty Peterson U/Spillefilm
En kat i Paris 2012 Jeanne U/Spillefilm
Zambezia 2012 Zoe U/Spillefilm
Klokkeblomst og vingernes hemmelighed 2012 Stemme U/Spillefilm
Milo på Mars 2011 Ki U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Stemme U/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Sygeplejerske DK/Spillefilm
G-force 2009 Stemme U/Spillefilm
Kristian 2009 Helle Tv-serie
Alvin og de frække jordegern 2008 Claire U/Spillefilm
Lucky Luke: Mod vest! 2008 Miss Littletown U/Spillefilm
Ratatouille 2007 Colette U/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Signe Tv-serie
Min mors kærlighed 2005 Camilla DK/Kort fiktion
Klinkevals - Juliane 1999 Syngepige, Barcelona Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.