enda

Karsten Jansfort

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mercur 2017 Mogensen, direktør Tv-serie
Hop 2011 Hr. Hare U/Spillefilm
Yogi bear 2010 Borgmester Brown U/Spillefilm
To på flugt - et hårrejsende eventyr! 2010 Vagtlederen U/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Jonas' kollega DK/Spillefilm
Nynne 2006 Claes Christiansen Tv-serie
Familien Gregersen 2004 Tage DK/Spillefilm
Nissernes ø 2003 Fortæller Tv-serie
Kaos i opgangen 1997 Henning Holzpilser Tv-serie
Madsen og co. 1996 Køber Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.