enda

Karsten Noel Poulsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Antboy 2013 Chefrekvisitør (2. unit) DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Rekvisitør DK/Spillefilm
Lysvågen 2010 Set rekvisitør DK/Kort fiktion
Lærkevej 2009 Chefrekvisitør Tv-serie
Blekingegadebanden 2009 Scenograf DK/Dokumentarfilm
Frode - og alle de andre rødder 2008 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Chefrekvisitør Tv-serie
Frunk 2003 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.