enda

Kasper Folman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Heartless 1 2014 AV-supervisor Tv-serie
Kolbøttefabrikken 2014 DCP master, IT-support DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Digital intermediate DK/Kort fiktion
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Workflow supervisor DK/Dokumentarfilm
Alle for to 2013 AV-supervisor, IT-support, DCP master DK/Spillefilm
Tarok 2013 Teknisk support DK/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 Digital intermediate-tekniker Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Digital intermediate-tekniker Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Digital intermediate-tekniker Tv-serie
Vilde piger 2012 Transcode, Online DK/Dokumentarfilm
Petey og Ginger - og finanskrisen i Amerika 2012 Online DK/Dokumentarfilm
Alle for én 2011 Loader, Colorgrading-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.