enda

Kasper Løfvall Stensbirk

(1994 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bertil og bæltetasken 2020 Pædagog Tv-serie
Killing Stacy 2019 DJ Stalker DK/Kort fiktion
Næste stop 2018 Frederik DK/Kort fiktion
Friheden 2018 Patrick Tv-serie
Når solen skinner 2016 Peter DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Præfekten DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.