enda

Kasper Winding

(1956 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Salvation 2014 Komponist DK/Spillefilm
The Riot Club 2014 Komponist U/Spillefilm
En historie om en pigetrio 2009 Instruktion, Komponist DK/Kort fiktion
Simon & Malou 2009 Komponist DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Komponist DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Musik DK/Spillefilm
Debut 1995 Musik DK/Kort fiktion
Fra hjertet til hånden 1994 Musik DK/Dokumentarfilm
Den store badedag 1991 Musik DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Musik Tv-serie
Take It Easy 1986 Spjæt, trommer DK/Spillefilm
De flyvende djævle 1985 Musik DK/Spillefilm
Døren går op 1982 Musik Tv-serie
Genbrug 1979 Musik DK/Dokumentarfilm
Johnny Larsen 1979 Musik DK/Spillefilm
Mig og Charly 1978 Musik DK/Spillefilm
Slægten 1978 Musik DK/Spillefilm
Strømer 1976 Musik DK/Spillefilm
Klaus Rifbjerg 1975 Musik DK/Dokumentarfilm
Prins Piwi 1974 Musiker DK/Spillefilm
Revolutionen i vandkanten 1971 Musik DK/Spillefilm
Den gale dansker 1969 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.