enda

Kate Winslet

(1975 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Mountain Between Us 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Skønheden i alting 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Divergent Series: Insurgent 2015 Jeanine U/Spillefilm
The Dressmaker 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Steve Jobs 2015 Joanna Hoffman U/Spillefilm
Labor Day 2013 Adele U/Spillefilm
Carnage 2011 Nancy Cowan U/Spillefilm
Revolutionary Road 2009 April Wheeler U/Spillefilm
The Reader 2009 Hanna Schmitz U/Spillefilm
Little children 2006 Sarah Pierce U/Spillefilm
The Holiday 2006 Iris U/Spillefilm
Skyllet væk 2006 Rita U/Spillefilm
Romance & Cigarettes 2005 Tula U/Spillefilm
Evigt solskin i et pletfrit sind 2004 Clementine Kruczynski U/Spillefilm
Finding Neverland 2004 Sylvia Llewelyn Davies U/Spillefilm
The Life of David Gale 2003 Bitsey Bloom U/Spillefilm
Enigma 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Iris 2001 Iris Murdoch som ung U/Spillefilm
Quills - Marquis de Sades forførende pen 2000 Madeleine U/Spillefilm
Holy Smoke 1999 Ruth U/Spillefilm
Titanic 1997 Rose DeWitt Bukater U/Spillefilm
Jude 1996 Sue Bridehead U/Spillefilm
Fornuft og følelse 1995 Marianne Dashwood U/Spillefilm
Engel min engel 1994 Juliet Hulme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.