enda

Kathleen Dunne

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Helved (oversigt) 2019 Chefkostumier, Chefsminkør Fiktionsserie
Helved 1:6 2019 Chefkostumier, Chefsminkør Fiktionsserie
Helved 2:6 2019 Chefkostumier, Chefsminkør Fiktionsserie
Helved 3:6 2019 Chefkostumier, Chefsminkør Fiktionsserie
Helved 4:6 2019 Chefkostumier, Chefsminkør Fiktionsserie
Helved 5:6 2019 Chefkostumier, Chefsminkør Fiktionsserie
Helved 6:6 2019 Chefkostumier, Chefsminkør Fiktionsserie
Undtagelsen 2019 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Væbnet med ord & vinger 2018 Stylist DK/Dokumentarfilm
Regnbuepiger 2017 Kostumier DK/Kort fiktion
Alle for tre 2017 Kostumier DK/Spillefilm
Hedensted High 2015 Kostumedesigner Tv-serie
Noter fra kælderen 2011 Kostumier DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.