enda

Katinka Faragó

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Populærmusik fra Vittula 2004 Producer U/Spillefilm
Kommer du med mig då 2003 Producer U/Spillefilm
Den vita lejoninnan 1996 Producer U/Spillefilm
Sidste dans 1993 Producer U/Spillefilm
Søndagsbarn 1992 Producer U/Spillefilm
Godaften, Hr. Wallenberg 1990 Producer U/Spillefilm
Pigerne på taget 1989 Producer U/Spillefilm
Rejsen til Melonia 1989 Producer U/Spillefilm
Leningrad Cowboys go America 1989 Producer U/Spillefilm
Hip hip hurra 1987 Producer U/Spillefilm
De to salige 1986 Producer Tv-film
Bag jalousien 1984 Producer U/Spillefilm
Fanny og Alexander 1982 Producer U/Spillefilm
Høstsonaten 1978 Producer U/Spillefilm
The Night Visitor 1971 Produktionsleder U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.