enda

Katja Holm

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Medvirkende Tv-serie
Arvingerne 3 2017 Bestyrelsesformand Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Katja Holm Tv-serie
Bedrag 2 2016 Kirsten Tv-serie
Broen 3 2015 Bente Tv-serie
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Net-café ekspedient DK/Spillefilm
De kaldte os frisører 2007 Medvirkende DK/Kort fiktion
Barda - et rollespil 2006 Assa-il Tv-serie
Hverken fugl eller fisk 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.