enda

Katja Miehe-Renard

(1943 – )

Skuespillerinde. Datter af skuespillerparret Louis Miehe-Renard og Caja Heimann.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pigen fra Oradour 2000 Fortæller DK/Dokumentarfilm
Lasse Lasse lille 1993 Medvirkende DK/Kort fiktion
Domino 1991 Sekretær Tv-serie
Busters verden 1984 Busters mor DK/Spillefilm
Krigsdøtre 1981 Marianne Tv-serie
Strejferne 1980 Medvirkende Tv-film
Charles 1969 Medvirkende Tv-film
Legestue 1969 Producer Tv-serie
Et ganske almindeligt eventyr 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion
Lejligheden 1967 Medvirkende Tv-film
Der var engang en krig 1966 Kate DK/Spillefilm
Dyden går amok 1966 Bitten, Joachims datter DK/Spillefilm
Flådens friske fyre 1965 Kvindelig marinesoldat DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.