enda

Katrin Bjørk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire - på japansk 2010 Clapper/loader DK/Spillefilm
Flugten 2009 Fotografassistent DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Clapper/loader DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Clapper/loader (Danmark) DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Clapper/loader DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Clapper/loader DK/Spillefilm
Maria Larssons evige øjeblik 2008 C-fotograf DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Clapper/loader DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Video-assistent, Clapper/loader DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Clapper/loader DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Clapper/loader DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Clapper/loader DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Clapper/loader DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Clapper/loader DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.