enda

Katrín Björk Sævarsdóttir

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kærestesorger 2009 Fotografassistent DK/Spillefilm
Vikaren 2007 Clapper/loader DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Video-assistent DK/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Clapper/loader U/Spillefilm
Fucking 14 2005 Scripter DK/Kort fiktion
Vildt 2004 Scripter DK/Kort fiktion
Manden der blandt andet var en sko 2004 Scripter DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.