enda

Katrin Cartlidge

(1961 – 2002)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Career Girls 1997 Hannah U/Spillefilm
Dimension 1997 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tranceformer 1997 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Breaking the Waves 1996 Dodo DK/Spillefilm
Før regnen 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Naked 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.