enda

Katrine Dreyer

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
1864 2014 Runner Tv-serie
Timerne med Christine 2013 Producer DK/Kort fiktion
Kenned 2012 Producer DK/Kort fiktion
Hård vind 2012 Producer DK/Kort fiktion
OA - Konstrueret virkelighed 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Acheron 2011 Helena DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.