enda

Katrine Greis-Rosenthal

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Smagen af sult 2021 Maggi DK/Spillefilm
Krudttønden 2020 Bat Mitzvahs mor DK/Spillefilm
Kursk 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Den eventyrlige park 2019 Stemme U/Spillefilm
Toy Story 4 2019 (dansk version) U/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Jakobe Salomon DK/Spillefilm
Kriger (oversigt) 2018 Bets Tv-serie
Kriger - Begravelsen 2018 Bets Tv-serie
Kriger - Testen 2018 Bets Tv-serie
Kriger - Afhøringen 2018 Bets Tv-serie
Kriger - Krigen 2018 Bets Tv-serie
Kriger - Rotten 2018 Bets Tv-serie
Kriger - Showdown 2018 Bets Tv-serie
Det korte liv 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
Fasandræberne 2014 Tine DK/Spillefilm
Walking with Dinosaurs 3D 2013 Juniper U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.