enda

Katrine Hauch-Fausbøll

(1945 – )

Tv-producer, forfatter og instruktør. Født 27/7 1945.

Datter af Poul og Jytte Hauch-Fausbøll. Halvsøster til skuespilleren Søren Hauch-Fausbøll. Gift i 1980 med tidligere B&U-chef Mogens Vemmer.

Sammen med Finn Bentzen og Thomas Winding opfandt hun børneserien Bamses Billedbog for Danmarks Radio.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kaj og Andrea - Tv 2012 Instruktion
Bamse, Kylling & Ælling på stranden 2008 Instruktion
Kom Bamse, nu balletter vi 2008 Instruktion
Bamse & Kylling 2007 Instruktion
Bamses julerejse 1996 Instruktion, Producer Tv-serie
Kaj og Andrea - pænt goddag 1996 Instruktion, Manus Tv-serie
Bamses billedbog 1983 Instruktion, Producer, Manuskript Tv-serie
Døren går op 1982 Manus Tv-serie
Ingermarie og Adam 1:3 1979 Instruktion, Produktion Tv-serie
Ingermarie og Adam 2:3 1979 Instruktion, Produktion Tv-serie
Ingermarie og Adam 3:3 1979 Instruktion, Produktion Tv-serie
Legestue 1969 Instruktion, Producer Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.