enda

Keanu Reeves

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
John Wick 3: Parabellum 2019 Medvirkende U/Spillefilm
John Wick: Chapter 2 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Exposed 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Whole Truth 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Neon Demon 2016 Hank DK/Spillefilm
Knock Knock 2015 Medvirkende U/Spillefilm
John Wick 2014 John Wick U/Spillefilm
Man of Tai Chi 2013 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
47 Ronin 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Street Kings 2008 Detective Tom Ludlow U/Spillefilm
The day the Earth stood still 2008 Klaatu U/Spillefilm
Constantine 2005 John Constantine U/Spillefilm
The Matrix Reloaded 2003 Neo U/Spillefilm
Matrix Revolutions 2003 Neo U/Spillefilm
The Gift 2000 Medvirkende U/Spillefilm
The Watcher 2000 Medvirkende U/Spillefilm
The Matrix 1999 Thomas "Neo" Anderson U/Spillefilm
Djævelens advokat 1997 Kevin Lomax U/Spillefilm
Kæde reaktion 1996 Eddie Kassalivich U/Spillefilm
Johnny Mnemonic - kureren 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighedens dal 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Speed 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Lille Buddha 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Point Break 1991 Medvirkende U/Spillefilm
My Own Private Idaho 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Frem til fortiden 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.