enda

Keira Knightley

(1985 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Colette 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Nøddeknækkeren og de fire kongeriger 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Skønheden i alting 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Jack Ryan: Shadow Recruit 2014 Cathy Muller U/Spillefilm
The Imitation Game 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Forelsket i New York 2013 Gretta U/Spillefilm
Anna Karenina 2012 Anna Karenina U/Spillefilm
A dangerous method 2011 Sabina Spielrein U/Spillefilm
The duchess 2009 Georgiana U/Spillefilm
Soning 2008 Cecilia Tallis U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: Død mands kiste 2006 Elizabeth Swann U/Spillefilm
Domino 2005 Domino Harvey U/Spillefilm
Stolthed og fordom 2005 Elizabeth Bennet U/Spillefilm
The jacket 2005 Jackie U/Spillefilm
Kong Arthur 2004 Guinevere U/Spillefilm
Bedre end Beckham 2002 Juliette U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.