enda

Keith Jones

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den gyldne kolibri 2012 Lyssætter DK/Kort fiktion
Ferdig mann 2010 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Så kort og mærkeligt livet er 2008 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Tvangsindlæggelsen 2008 Lyssætter DK/Kort fiktion
Antigape 2007 Belyser DK/Kort fiktion
112 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Dagene imellem 2006 Belyser, Regissør DK/Kort fiktion
Det sorte hul 2005 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Henning 2004 Lys DK/Kort fiktion
Piraten under sengen 2004 Set rekvisitør DK/Kort fiktion
Et bedre sted at skyde 2003 Produktionsdesign DK/Reklamefilm
Pianissimo 2003 Belysningsmester, lyssætter DK/Kort fiktion
Pigen i skabet 2003 Belysningsmester, lyssætter DK/Kort fiktion
A Sad Story with a Twist About Ten People and a Dog 2003 Belyser, lyssætter DK/Kort fiktion
Det var en lørdag aften 2003 lyssætter DK/Kort fiktion
Cirkus Julius 1988 Kostumeassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.