enda

Ken Anderson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Morderens mareridt 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Musepatruljen Bernard & Bianca 1977 Manus U/Spillefilm
Robin Hood 1973 Idé U/Spillefilm
Aristocats 1970 Manus, Produktionsdesign U/Spillefilm
Junglebogen 1967 Manus U/Spillefilm
Da kongen var knægt 1963 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hund og hund imellem 1960 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tornerose 1959 Produktionsdesign U/Spillefilm
Askepot 1950 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.