enda

Kenny Aleksandr

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Heartless 1 2014 Stylist Tv-serie
Peter Pix (oversigt) 2013 Stylist Tv-serie
Peter Pix - Skoen 2013 Stylist DK/Kort fiktion
Peter Pix: Vækkeuret 2013 Stylist DK/Kort fiktion
Peter Pix: Papkassen 2013 Stylist DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kagen 2013 Stylist DK/Kort fiktion
Peter Pix: Dugen 2013 Stylist DK/Kort fiktion
Peter Pix: Violinen 2013 Stylist DK/Kort fiktion
Peter Pix: Bilen 2013 Stylist DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pudekamp 2013 Stylist DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pingvinen 2013 Stylist DK/Kort fiktion
Peter Pix: Gaven 2013 Stylist DK/Kort fiktion
Peter Pix: Ægget 2013 Stylist DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kærestebrevet 2013 Stylist DK/Kort fiktion
Noget i luften 2011 Kostumier, Sminkør DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Stylist, Kostumier DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.