enda

Kerry Fox

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hannahs valg 2009 Hannah Maynard U/Spillefilm
Niceland 2004 Mary U/Spillefilm
Intimacy 2001 Claire U/Spillefilm
Fanny & Elvis 1999 Katherine Fanny 'Kate' Dickson U/Spillefilm
Mord mellem venner 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Venskab 1993 Medvirkende U/Spillefilm
En engel ved mit bord 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.