enda

Kerstin Halvorsson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Broen 3 2015 Kostumedesigner Tv-serie
Broen 2 2013 Kostumedesigner Tv-serie
Marie Krøyer 2012 Kostumeassistent, Kostumeassistent (Sverige) DK/Spillefilm
Broen 1 2011 Kostumedesigner Tv-serie
Simon 2011 Kostumeassistent U/Spillefilm
Hannah med H 2004 Kostumer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.