enda

Kevin Spacey

(1959 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Baby Driver 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Elvis & Nixon 2016 Medvirkende U/Spillefilm
De satans chefer 2011 Dave Harken U/Spillefilm
Moon 2010 GERTY U/Spillefilm
Fanboys 2009 Producer U/Spillefilm
21 2008 Prof. Micky Rosa, Producer U/Spillefilm
The Life of David Gale 2003 David Gale U/Spillefilm
The Shipping News 2001 Quoyle U/Spillefilm
K-PAX 2001 Prot U/Spillefilm
Gi' det videre 2000 Medvirkende U/Spillefilm
American Beauty 1999 Lester Burnham U/Spillefilm
Forhandleren 1998 Chris Sabian U/Spillefilm
Hurlyburly 1998 Mickey U/Spillefilm
L.A. Confidential - De faldne engles by 1997 Jack Vincennes U/Spillefilm
Midnat i det gode og ondes have 1997 Jim Williams U/Spillefilm
Looking for Richard 1996 Buckingham U/Dokumentarfilm
Bossen 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Forbuden frugt 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.