enda

Kicki Ilander

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Kostumier DK/Spillefilm
Borg 2017 Kostumier U/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Beyond 2011 Kostumedesigner U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Kostumer, Kostumedesigner U/Spillefilm
Arilds tid 1988 Kostumer U/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Kostumer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.