enda

Kiefer Sutherland

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Flatliners 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Forsaken 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Melancholia 2011 John DK/Spillefilm
Helt vildt 2006 Samson (org. version) U/Spillefilm
The sentinel 2006 David Breckinridge U/Spillefilm
Taking Lives 2004 Hart U/Spillefilm
Phone Booth 2002 Stemmen i telefonen U/Spillefilm
Eye for an eye 1995 Robert Doob U/Spillefilm
Forsvundet sporløst 1993 Medvirkende U/Spillefilm
De tre musketerer 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Leg med døden 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Young Guns 2 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Kun de stærke overlever 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Storbyens vilde liv 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Young Guns 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Tid til mord 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Sammenhold 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.